Sunday, July 15, 2012

sukan & mamak...

Sukan ngn mamak memang x leh nk dipisahkan kan...aspeseli kaum² adam...seresesli, aku mmg bkn kaki sukan...tu pasal la bila check BMI aku last month kat opiz, overweight..tapi aku tetap anggap mesin yg kiravtu problem..haha..ni semua kes x leh terima hakikat...ok cukup! Back to the story..knp aku ckp yg sukan dgn kedai mamak x leh dipisahkan? Sbb chek hubby love sport so much..sampai kdg² aku pikir kalo "sport" tu sorg pempuan n boleh pakai baju kurung, kompom chek hubby dah ajk kawen..luck aku le tu..hehe...so tiap kali lps bersukan, kompom chek hubby & ahli mesyuarat tingkap dia g lepak kat mamak..aku x tau la pe yg best nyer kat mamak tu..padahal semua pekerja kat kedai tu sama je jantina ngn geng kombet chek hubby...tang mana yg buat dorg fall in love pn aku x tau...tapi aku rasa 2 la cara dorg release tensen dorg...x cam kita org pempuan, kalo tensen je membebel cam x penah nk jumpa titik noktah...hehe...de la 2 3 kali aku join chek hubby & geng kombet dia g sukan..* aku tgk dorg mmg enjoy every single moment yg dorg de...penuh ngn gelak tawa je...x de bebelan or marah²... yes!! Mmg aku akui that was fun.. aku de gak join chek hubby & geng kombet dia lyn euro kt mamak..mmg happening rupanya...wlwpn kitorg kna dkt tangga,dorg mmg x kisah...sbb suasana waktu 2 mmg priceless!! Line tenet x bape elok..so x leh nk apelod pic sukan² next time la ek

Saturday, July 14, 2012

setelah berkurun lama...

Da lama giler tak apdet belog aku...bukan sawang je de tah bapak segala lipas ngn tikuih pn de kowt..mana x nyer..dari bujang sampai dah berdua baru aku apdet..Mn xnyer,paswet aku lupa da...haha...now aku trt nk asah balik mata penulisan aku yg mmg dah tumpul da...chayok²!!

Tuesday, March 8, 2011

Monday, March 7, 2011

kenapa saya suka blog saya...

sebab aku boleh meluahkan segala-galanyakat sini tanpa kau tau....sebab kau x kan pernah amek kisah ttg hdp aku...dan kau x kan paham aku...dan kau tak kan tau blog aku...

terima kasih

terima kasih sbb hantar....
terima kasih sbb amek saya....
terima kasih sbb x tanya pun saya dah makan ke belum...
terima kasih sbb tak tanya pasal kesihatan saya...
terima kasih sbb buat saya menunggu malam semalam...
terima kasih sbb buat saya menunggu pagi tadi...
terima kasih sbb buat saya menunggu untuk pulang ke rumah....
terima kasih sbb tak tanya keadaan saya...
terima kasih sbb tak ucapkan maaf....
dan terima kasih untuk air mata ini....
terima kasih....